Badkamerplafonds

Blijvend mooi

De sfeer in de badkamer wordt op het eerste gezicht vooral bepaald door de tegels en het sanitair. Het plafond wordt vaak letterlijk en figuurlijk over het hoofd gezien. Volkomen ten onrechte, want het plafond kan een ongekend effect hebben op de totale uitstraling van de badkamer. Met de juiste keuze uit de aluminium plafondcollectie van luxalon kunt u uw plafond de uitstraling geven die past bij uw badkamer.

Door het verlaagde plafond van luxalon kunnen oude beschadigde plafonds, leidingen en buizen eenvoudig worden weggewerkt: alle panelen zijn individueel te monteren en demonteren, zodat de bovenliggende ruimte altijd toegankelijk blijft. Luxalon plafonds worden op maat geproduceerd.

luxalon_modernluxalon_modern02

Sijlvol

Door de vele paneelbreedtes en de diversiteit in kleuren is er altijd wel een plafond te ontwerpen dat aansluit op de stijl van de badkamer. Rustgevend wit, warme terra tinten, een aantal ‘metaalkleuren’.. het is slechts een greep uit het totale kleurenaanbod. In een luxalon plafond kunnen op elke willekeurige plaats spotjes worden gemonteerd. Met inbouwspots creĆ«ert u in uw badkamer niet alleen de ideale sfeerverlichting, maar zorgt u ook voor een extra ruimtelijk effect.

luxalon_klassiek01luxalon_modern03

Praktisch

Doordat Luxalon plafonds zijn gemaakt van hoogwaardig gecoat aluminium, zijn ze vochtbestendig. Dat maakt ze bij uitstek geschikt voor toepassing in vochtige ruimtes, zoals de badkamer. Bovendien behoort condensvorming met een luxalon plafond tot het verleden omdat de lamellen zich snel aan de omgevingstemperatuur aanpassen.

Bijkomend voordeel: de lamellen zijn onafhankelijk van elkaar te monteren en te demonteren zodat de ruimte boven het plafond toegankelijk lijft.

luxalon_modern04luxalon_modern05