Systeemplafonds

Esthetisch afgestemd

Systeemplafonds zijn praktisch en esthetisch op uw wensen en eisen af te stemmen, of het nu gaat om akoestiek, vochtbestendigheid, brandwerendheid, design, duurzaamheid, hygiëne, een inleg plafondplaat, een doorzak plafondplaat, 24mm of 15mm systeem in verschillende standaard kleuren, enz..

Systeemplafonds worden overal toegepast kantoren, scholen, restaurants, winkels, zwembaden, woonkamers enz.. Systeemplafonds zijn functioneel omdat de technische installatie boven het plafond bereikbaar blijft en verlichtingsarmaturen en spots in het plafond kunnen worden ingebouwd.

Een keuze uit de meest gangbare plafondplaten. Leverbaar in de systeemmaat 60cm x 60cm en 60cm x 120cm
Een keuze uit de meest gangbare plafondplaten.
Leverbaar in de systeemmaat 60cm x 60cm en 60cm x 120cm

Gipsvinylkrios

Een gipsplaat voorzien van een witte vinyllaag. Afneembare plaat goed bestand tegen vocht. Ideale plaat voor ruimten waaraan hoge hygiënische eisen worden gesteld zoals keuken, cafetaria, verwerkingsruimten, laboratorium, douche.

Metalstud Plafondsmetalstud

Metalstud plafonds als basis voor stucplafonds zorgen voor een perfecte ophanging van gipsplaten en een minimale kans op scheuren als gevolg van materiaal werking.

Badkamerplafonds

Blijvend mooi

De sfeer in de badkamer wordt op het eerste gezicht vooral bepaald door de tegels en het sanitair. Het plafond wordt vaak letterlijk en figuurlijk over het hoofd gezien. Volkomen ten onrechte, want het plafond kan een ongekend effect hebben op de totale uitstraling van de badkamer. Met de juiste keuze uit de aluminium plafondcollectie van luxalon kunt u uw plafond de uitstraling geven die past bij uw badkamer.

Door het verlaagde plafond van luxalon kunnen oude beschadigde plafonds, leidingen en buizen eenvoudig worden weggewerkt: alle panelen zijn individueel te monteren en demonteren, zodat de bovenliggende ruimte altijd toegankelijk blijft. Luxalon plafonds worden op maat geproduceerd.

luxalon_modernluxalon_modern02

Sijlvol

Door de vele paneelbreedtes en de diversiteit in kleuren is er altijd wel een plafond te ontwerpen dat aansluit op de stijl van de badkamer. Rustgevend wit, warme terra tinten, een aantal ‘metaalkleuren’.. het is slechts een greep uit het totale kleurenaanbod. In een luxalon plafond kunnen op elke willekeurige plaats spotjes worden gemonteerd. Met inbouwspots creëert u in uw badkamer niet alleen de ideale sfeerverlichting, maar zorgt u ook voor een extra ruimtelijk effect.

luxalon_klassiek01luxalon_modern03

Praktisch

Doordat Luxalon plafonds zijn gemaakt van hoogwaardig gecoat aluminium, zijn ze vochtbestendig. Dat maakt ze bij uitstek geschikt voor toepassing in vochtige ruimtes, zoals de badkamer. Bovendien behoort condensvorming met een luxalon plafond tot het verleden omdat de lamellen zich snel aan de omgevingstemperatuur aanpassen.

Bijkomend voordeel: de lamellen zijn onafhankelijk van elkaar te monteren en te demonteren zodat de ruimte boven het plafond toegankelijk lijft.

luxalon_modern04luxalon_modern05