Afbouw

Zorg uit Handen

Hominal ontwikkelt zich in de richting van ook de complete afbouw van projecten. Een nieuw of bestaand kantoor herinrichten? Hominal ontzorgt!

Of het vloerafwerking, aanpassingen aan data en electra, loodgieterswerk en ventilatie, timmerwerk, stucwerk, behang of schilderwerk betreft, Hominal neemt u alle zorgen uit handen.

Kortom alles wat nodig is om aan uw wensen te voldoen.

Hebt u meer informatie nodig? Neem contact op.

 

Oude bedrijfskantine en nieuwe bedrijfsrestaurant

Systeem wanden

Scheidingswanden

Bij indeling of herindeling van ruimten, bij nieuwbouw of renovatie biedt de TC 1000 scheidingswand u vele aantrekkelijke oplossingen. Economische, praktisch en esthetisch.
Of het nu gaat om kantoor- en bedrijfsruimten, laboratoria, verzorgingscentra of overheidsgebouwen, overal waar werkruimten moeten worden gecreëerd is het TC 100 systeem op a’n plaats. Met de juiste geluidsisolatie, brandveiligheid en afstemming op de aard van de werkplek.

wanden01wanden02

Elke toepassing dient afgestemd te zijn op uw specifieke behoefte; de beste oplossing voor elke situatie

wanden03

 

Systeemplafonds

Esthetisch afgestemd

Systeemplafonds zijn praktisch en esthetisch op uw wensen en eisen af te stemmen, of het nu gaat om akoestiek, vochtbestendigheid, brandwerendheid, design, duurzaamheid, hygiëne, een inleg plafondplaat, een doorzak plafondplaat, 24mm of 15mm systeem in verschillende standaard kleuren, enz..

Systeemplafonds worden overal toegepast kantoren, scholen, restaurants, winkels, zwembaden, woonkamers enz.. Systeemplafonds zijn functioneel omdat de technische installatie boven het plafond bereikbaar blijft en verlichtingsarmaturen en spots in het plafond kunnen worden ingebouwd.

Een keuze uit de meest gangbare plafondplaten. Leverbaar in de systeemmaat 60cm x 60cm en 60cm x 120cm
Een keuze uit de meest gangbare plafondplaten.
Leverbaar in de systeemmaat 60cm x 60cm en 60cm x 120cm

Gipsvinylkrios

Een gipsplaat voorzien van een witte vinyllaag. Afneembare plaat goed bestand tegen vocht. Ideale plaat voor ruimten waaraan hoge hygiënische eisen worden gesteld zoals keuken, cafetaria, verwerkingsruimten, laboratorium, douche.

Metalstud Plafondsmetalstud

Metalstud plafonds als basis voor stucplafonds zorgen voor een perfecte ophanging van gipsplaten en een minimale kans op scheuren als gevolg van materiaal werking.

Wat doet Hominal?

Hominal is de specialist in het leveren en monteren van plafond- en wandsystemen. Door de goede prijs/ kwaliteit verhouding van onze producten en onze expertise op het gebied van montage, bent u bij ons verzekerd van een perfect eindresultaat. Zowel voor bedrijf als particulier bieden wij de juiste oplossing. Wij vertegenwoordigen uitsluitend topmerken. Wij verbinden onze naam alleen aan producten van de hoogste kwaliteit.

Bent u op zoek naar lamellenplafonds, systeemplafonds of wanden? Dan bent u bij Hominal aan het goede adres. En ook voor verlichting, projectafbouw of complete verbouwingen staan wij voor u klaar. Neem vrijblijvend contact met ons op en laat u door ons adviseren op basis van uw wensen. Het assortiment van Hominal biedt vele oplossingen voor ieder budget. Hominal levert en monteert zowel voor particulieren als voor de zakelijke markt.

ssyteemplafond_kleinssyteemplafond_klein02ssyteemplafond_klein03ssyteemplafond_klein04

Soundabsorbers

Hoogwaardige soundabsorbers

Rockfon Baffles zijn hoogwaardige soundabsorbers op basis van steenwol met een zeer hoge geluidabsorptie. Hierdoor zijn Rockfon Baffles zeer geschikt voor nagalmbestrijding en geluidsniveaureductie. De baffles zijn leverbaar met een driezijdig (multiflex) of vierzijdig kader. Naast wit, verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Hygiëne

In hygiënische ruimtes in onder meer de voedings- en levensmiddelenindustrie, in grootkeukens en in de gezondheidszorg moet het plafond regelmatig kunnen worden gereinigd. De plafondpanelen en baffles uit het Hygiëne-assortiment van Rockfon zijn daarom speciaal ontworpen op reinigbaarheid en zijn bovendien waterafstotend (Hydroclean) of waterdicht (Ultraclean). De Hygiëne producten zijn speciaal ontwikkeld voor geavanceerde natte reinigingstechnieken. Het Hygiëne-assortiment bevat plafondpanelen en baffles die dagelijks, wekelijks, maandelijks of halfjaarlijks gereinigd kunnen worden. Zo heeft Rockfon voor elke specifieke reinigingseis een effectieve oplossing.

Vochtbestendigheid en vormvastheid

Rockfon baffles zijn 100% vormvast, zelfs bij een zeer hoge relatieve luchtvochtigheid van >95%. Aangezien bouwvocht geen invloed heeft op de Rockfon baffles kunnen de baffles onder alle temperatuursomstandigheden worden geinstalleerd en is geen acclimatisering van het product, droogstoken van de ruimtes of specifieke vochtregulatie noodzakelijk. Rockfon baffles blijven ook in leegstaande en onverwarmde ruimtes in optimale conditie.

Industriële plafondplaat

De Rockfon Industriële Plafondplaat is samengesteld op basis van steenwol en heeft een volumieke massa van ca. 75 kg/m³. De zelfdragende plafondpanelen zijn aan de zichtzijde en aan de rugzijde afgewerkt met een naturel mineraalvlies. Rockfon Industriële Plafondplaten zijn bij uitstek geschikt voor nagalmbeheersing en akoestisch comfort in alle soorten industriële ruimten (fabriekshallen, werkplaatsen, opslagruimten, etc). Rockfon adviseert bij gebruik van de industriële plafondplaat als thermische isolatie i.v.m. bouwfysische aspecten zoals condensatie of vervuiling, de situatie goed door te rekenen en de nodige voorzieningen te treffen.

Badkamerplafonds

Blijvend mooi

De sfeer in de badkamer wordt op het eerste gezicht vooral bepaald door de tegels en het sanitair. Het plafond wordt vaak letterlijk en figuurlijk over het hoofd gezien. Volkomen ten onrechte, want het plafond kan een ongekend effect hebben op de totale uitstraling van de badkamer. Met de juiste keuze uit de aluminium plafondcollectie van luxalon kunt u uw plafond de uitstraling geven die past bij uw badkamer.

Door het verlaagde plafond van luxalon kunnen oude beschadigde plafonds, leidingen en buizen eenvoudig worden weggewerkt: alle panelen zijn individueel te monteren en demonteren, zodat de bovenliggende ruimte altijd toegankelijk blijft. Luxalon plafonds worden op maat geproduceerd.

luxalon_modernluxalon_modern02

Sijlvol

Door de vele paneelbreedtes en de diversiteit in kleuren is er altijd wel een plafond te ontwerpen dat aansluit op de stijl van de badkamer. Rustgevend wit, warme terra tinten, een aantal ‘metaalkleuren’.. het is slechts een greep uit het totale kleurenaanbod. In een luxalon plafond kunnen op elke willekeurige plaats spotjes worden gemonteerd. Met inbouwspots creëert u in uw badkamer niet alleen de ideale sfeerverlichting, maar zorgt u ook voor een extra ruimtelijk effect.

luxalon_klassiek01luxalon_modern03

Praktisch

Doordat Luxalon plafonds zijn gemaakt van hoogwaardig gecoat aluminium, zijn ze vochtbestendig. Dat maakt ze bij uitstek geschikt voor toepassing in vochtige ruimtes, zoals de badkamer. Bovendien behoort condensvorming met een luxalon plafond tot het verleden omdat de lamellen zich snel aan de omgevingstemperatuur aanpassen.

Bijkomend voordeel: de lamellen zijn onafhankelijk van elkaar te monteren en te demonteren zodat de ruimte boven het plafond toegankelijk lijft.

luxalon_modern04luxalon_modern05

Verlichting

Inbouwspots

Een optimale vertaling van een sfeer is te realiseren door het gebruik van Luxalon plafonds in combinatie met geïntegreerde verlichting. Het Luxalon plafondprogramma biedt vele decoratieve en functionele mogelijkheden om op snelle en professionele wijze verlichting in te bouwen. Het verlichtingsconcept geeft u de ruimte voor een perfect lichtontwerp. De voor alle typen Luxalon plafonds geschikte inbouwspots zorgen voor een balans in schaduwwerking, direct en indirect licht. Een goede hoofdverlichting in het plafond vormt de ideale basis voor een sfeervol interieur. De juiste verlichting op exact die plaats die wordt gewenst.

Inbouwarmaturen

Uiteraard kunt u naast inbouwspots ook kiezen voor inbouwarmaturen.

De inbouwspots zijn afgestemd op diverse lamelbreedten, vochtbestendig en eenvoudig in te bouwen.

De bedrading en transformatoren worden onzichtbaar weggewerkt.

Downlighters

Downlighters verkrijgbaar met diverse lampindelingen, variërend van 1 x 13 Watt tot 2 x 26 Watt